30 Haziran 2011 Perşembe

Ceza - Bir Dakika

[Mista Brown]
Yo yo my name is Mista Brown. I'm here to rap music in İstanbul's One Second section. The ilness rap posse keep in the real. Hiphop music forever.

[Sahtiyan]
Yo ramak kaldı derken akan kankanı oturt sandalyeye tanı bir dakikada seni mi görcem damarlarında endam gözünü açtığın anda popoladı bahtı sabah kaldı kaba koyucu namüsait rapi boğazında düğümlenen bir dakkada. Danışıklı dövüşler süzmeden insanı bir dakkada emekli eder. Madamı çevir adamı sır tank arabasına koy sıkıştır kafanı. Sahtiyanı ... burjuvaşizmi yarattığı gurur koruycuları tekelci sermyeyi sigara sandı, bütün kozlar bir dakkada elinden kaydı.

[Ceza]
Bir dakikalık doyumsuz aşka benzemekte rap, cepte kalanı harcamaksa sosyetik bir kaçış mı sandın acaba söyle? İşte bizde böyle varsa harca, bir dakika sanki kısır döngü kanca. İstanbul boğazından geçtim her insan gibi sıradayım artık, ölümü beklerken boş durmadım boş durmadım rap yaptım, can yaktım, çakmaktım, şeffatım, haşlandım ve başlattım bu rap benden sorulan dakikalar geçtikçe, sonumuz aydınlandıkça, yeraltı güneşi batmadıkça, durdukça, soludukça, atmosfer bizim oldukça geçmez bu bir dakika kuvvet mira olmadıkça kuvvet mira olmadıkça.

[Mic Check]
Bilinir ki pirin hassası devdir ki hücre olan tepeden yerin yüzüne tokmağını pek durandır ki korktuğumdur düşündüğümde. İrkildiğim hayal gibidir ki karşı geleni titretir turfayı hoş bilen amcalar aklın gerisinde kara plan yapan akıllı beyinsizlerdir. Kaleminden sana ulaşan ki MC'dir Kuvvet Mira kalem harb okulundan öfkeyi bileyendir, reşitlikle kandırılan 35 lik yönetmen 5 yaşındaki bebe misali akla gebedir. Şu mekanı ... adam asılla eştir.

[Sahtiyan]
Dakka birin göz bebeğinden yansıyan organizma Sahtiyan foto finish le çöl aşan şeytan canlı barikat katliyamı görev tamam. Bir dakka içinde rapte melankoli Sahtiyan vuracaksın kafanı duvara yanan ağlar yanan karanlıkta hak durumunda. Para hırsı tarafından çekilen perdeler gözleri yoktu, tornacıdan çıkmaz hale geldi duygular. Gün batımında ağlayan yosmalar cenazelerde alkış tutmak moda şuç ve ceza mübahtır muamelesine göre bakanda. At abinin kıllı göğsüne bir dakka içinde geldi küçük kardeşinin üstüne.

[Ceza]
Bir dakikada ölünebilir, bir dakikada ölünebilinir, bir dakikalık bir iş görülebilir, bir sürü mahluk düzülebilir, bir sürü insan üzülebilir, birçok insana gülünebilir, bir varmış bir yok olabilir, birden bire bir sel gelebilir, bir ani rüzgar esebilir, bir kere vursan geri gelebilir, bir kere daha vur ters düşebilir, bir kişi sırtından vurabilir, bir eksi bir sıfır edebilir, bir yerine bir gelemeyebilir, bir birdir bu da böyle bilinir, bir eksik var acaba o nedir?

[Mic Check]
Karabasana meraba orada dokuza beş kala sorgulaşma kendini zan altına almana altmış saniye hakimken saniselik ruhuna bir vaazde raazda. Tetikleşen ki kulağına meşru fiillere kurban giden hükmü mühürlenen zaat-ı muhterem kabahatin özrü etrafında korkak akrep misali tehlikede. Rapten gelen hesabın cellat misali ensende kaçsanda kalsan da cevabı koy cebe. karda yürü izini belli etme

[Mista Brown]
Kuvvet Mira Rapstickz rap music bosphorus underground Dj Mic Check, Ceza a.k.a. Fatalrhymer and Sahtiyan peace.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder